Levering
Binnen 24 uur uur wordt je bestelling verwerkt. Voor 15:00 besteld is morgen in huis.

Gratis levering vanaf €200,-
Vanaf €200,- aan cosmetica producten, is de verzending gratis. Een uitzondering hierop, zijn de Himalaya zoutproducten.

Retourtermijn
Bij Annabell Wholesale kun je de bij ons online gekochte artikelen ruilen of uw geld terug krijgen binnen 14 werkdagen, ingaande de dag van ontvangst. Dit geldt voor alle artikelen die via de webshop zijn gekocht; Wij maken geen onderscheid in sale, outlet of niet afgeprijsde artikelen.

Je kunt het artikel retour sturen inclusief een compleet ingevuld retourformulier en bijgevoegde kassabon. Waarna u voor het desbetreffende bedrag een ander product binnen onze catalogus kunt uitkiezen. Wij accepteren enkel onbeschadigde en ongedragen artikelen (passen of testen valt hier uiteraard niet onder), voorzien van originele etiketten en labels.

Doe het originele product in een omdoos, of gebruik de Annabell wholesale doos. Indien het product beschadigd is of voorzien van stickers of etiketten die door u zijn aangebracht zullen wij deze omkosten in rekening brengen; de producten zijn dan niet meer in de originele verpakking verkoopbaar. Zorg voor een stevige verpakking zodat niets kan beschadigen gedurende het retour transport. Plak op de retourzending de bijgeleverde adresgegevens. Deze gegevens vind je bij de aangeleverde pakbon. Geef hierna je pakje af bij het dichtstbijzijnde postkantoor of PostNL-servicepunt.

Retourkosten
Retourkosten zijn voor eigen rekening*. We raden aan je pakket te verzenden via een PostNL
punt. Het bedrag voor een retourzending is bij PostNL €6,95.

Garantie
Ondanks onze uiterste zorg en controle is het mogelijk dat je na aankoop een materiaal- of productiefout ontdekt. We raden dan ook aan de geleverde artikelen meteen na ontvangst goed te controleren.

Op het moment dat je een klacht hebt over de het product, vragen we altijd om foto’s van de klacht of het mankement alvorens het daadwerkelijk opsturen. Indien gegrond, dan zullen we je een antwoordnummer verschaffen om het klachtproduct terug te sturen zodat de retourafdeling en eventueel de betreffende fabrikant er naar kan kijken. We proberen altijd mee te denken met onze klanten en hopen terechte klachten netjes te kunnen oplossen.